De mogelijkheden van een landelijk hekwerk

Een hek is vaak erg belangrijk, omdat er dieren bij een weg vandaan gehouden moeten worden of op het erf moeten blijven. Het vervelende aan een hek is dat het er niet heel erg mooi uitziet en dat het ook vaak het zicht erg kan verpesten. Daarom is het logisch dat er veel vraag is naar een stevig hekwerk, dat er ook erg mooi uitziet en goed opgaat in de natuur. Dit kan een oplossing zijn voor waterschappen, gemeenten en particulieren. In dit blogartikel vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Verschillende materialen

Bij het kopen van een hekwerk moet u verschillende keuzes maken, het type hout van de palen en het materiaal van het eventuele gaas. Voor de palen kunt u kiezen uit Nobifix, kastanjehout of bijvoorbeeld robiniahout. Voor het gaas is er keuze uit gepuntlast Pantanet, verzinkt Pantanet en Ursusgaas. Al deze materialen zijn uitermate geschikt om opgenomen te worden in een landelijke omgeving en zorgen voor een mooie landelijke sfeer.

 

Verschillende doeleinden

Een hekwerk kan verschillende doeleinden hebben. Voor particulieren kan het bijvoorbeeld de bedoeling zijn dat de hond op de oprit blijft of niet de achtertuin verlaat. In dat geval kunt u het beste een hondenomheining kopen. Een manegehouder heeft behoefte aan een sterk en betrouwbaar hek, om zo zijn kostbare paarden binnen de weide te houden. In dat geval is een paardenomheining de beste keuze. Bent u een schapenboer? Kijk dan eens naar een schapenomheining, deze omheiningen bestaat uit houten palen en een dun maar zeer stevig gaas. Dit type omheining valt niet erg op, en is zeer goed in te passen in landelijke gebieden.

 

Aanschaffen van een hekwerk

U kunt uw hekwerk voor vele verschillende doeleinden vinden bij Arfman Hekwerk BV. Arfman is opgericht in 1972, en wij zijn inmiddels de grootste speler in faunavoorzieningen in Nederland. U kunt bij ons terecht voor iedere diersoort en type gaas en vanwege onze jarenlange ervaring kunt u ook rekenen op persoonlijk advies op maat. Op werkdagen kunt u ons tussen 8:00 en 17:30 telefonisch benaderen, of uw vragen stellen per mail aan info@arfman.nl.

Direct contact met onze adviseur

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×