Geiten houden? Zorg voor een goede omheining!

Bent u van plan geiten te houden en zoekt u een omheining? Zorg dan voor een geschikt hekwerk! Of u nou particulier bent, of een zorgboerderij of kinderboerderij beheert, een geitenomheining is essentieel. Bij het houden van geiten is het belangrijk een stevige omheining aan te schaffen, van een dusdanige kwaliteit dat geiten niet kunnen ontsnappen. Waar moet dan zo’n hekwerk aan voldoen? Dat vertellen we u graag in dit blogartikel!

Toepassingen van een geitenomheining

Een omheining voor geiten kent vele toepassingen, denk bijvoorbeeld aan geitenfokkerij, zorgboerderij, kinderboerderij of particulier. Voor een geitenfokkerij is het erg belangrijk om de geiten lekker buiten rond te laten lopen, zo wordt het welzijn van de dieren verhoogd en wordt de melk van de geitjes ook nog eens veel smakelijker. Voor een zorgboerderij is het ook zeer belangrijk een goed hekwerk neer te zetten, niet alleen voor de veiligheid voor de dieren maar ook die van de aanwezige. En als laatst, maar zeker niet minst, is een geitenhek een must bij particulieren. Wanneer geiten kunnen ontsnappen op uw eigen terrein kunnen ze mogelijk uw auto beschadigen of de weg op lopen.

De beste materialen

Wanneer u kiest voor een geitenomheining bij Arfman bent u gegarandeerd van de beste materialen. Zo worden de palen gemaakt van tamme kastanjehout, dit zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling en dit gaat mooi op in een landelijk gebied. Tussen deze palen is een mechanisch gespannen gaas. Achter het gespannen gaas zitten nog twee spandraden van geplastificeerd materiaal in het zwart. Dit hekwerk gaat meer dan 10 jaar mee, en is daarom een zeer duurzame keuze.

Extra mogelijkheden bij een geitenomheining

Wanneer u een geitenhek zoekt, maar nog extra eisen heeft, kan Arfman dit vaak ook faciliteren. Of het nou een klaphek, stroomvoorziening, het voorzien van gording of ligger of verzinken in Pantanet betreft, heel veel is mogelijk. Alle extra opties die wij u aanbieden zijn scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Heeft u nog vragen neem dan contact op met de klantenservice. Onze openingstijden zijn 8:00 tot en met 17:30 op werkdagen.

Direct contact met onze adviseur

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×