Houten hekwerk

Bij Arfman zijn er verschillende houten hekwerken te vinden. Deze hekwerken bieden de ideale oplossing om een veilige omgeving te creëren waar dieren in kunnen grazen en leven. Binnen deze omheiningen is er ook nog keuze uit diverse poorten en houtsoorten. Zo is het houten hekwerk naar eigen smaak aan te passen en om het hekwerk aan te sluiten aan de omgeving. Bekijk onze houten hekwerken hieronder.

Paardenomheining

Een van de bekendste houten hekwerken is de paardenomheining. Een geschikte omheining voor deze dieren moet aan veel zaken voldoen. Het moet natuurlijk stevig genoeg zijn om de paarden binnen de weide te houden. Maar misschien wel belangrijker is dat het hekwerk veilig moet zijn voor de paarden. Het is niet wenselijk dat de paarden zich verwonden wanneer zij langs het houten hekwerk schuren of wanneer zij eraan proberen te knagen. Bij Arfman zijn er diverse mogelijkheden voor stevige en veilige paardenomheiningen.

Een eigen territorium voor de hond

Iedere hond vindt het prettig om een eigen territorium te hebben waarin zij zich vrij kunnen bewegen en rond razen. Door middel van een hekwerk van hout is het zeer gemakkelijk om een duidelijk terrein af te bakenen op een natuurlijke manier. Onze hondenomheining bestaat uit tamme kastanje palen die voorzien zijn van gepuntlast en geplastificeerd gaas.

Schapenomheiningen

Een zeer populair hekwerk is de schapenomheining. Dit hek van hout valt niet op waardoor het zeer goed inpasbaar is in landschappelijke gebieden. Deze omheining is er populair voor waterschappen, gemeenten en particulieren. Arfman biedt diverse extra opties bij een schapenomheining, denk hierbij aan stroomvoorziening en sluisconstructies.

Stevig houten hekwerk voor geiten

Het is belangrijk om een goede en stevige omheining te hebben bij het houden van geiten waardoor zij niet kunnen ontsnappen. Om er zeker van te zijn dat de geiten niet uitbreken, is er bij dit hout hekwerk gaas aan de buitenzijde gemonteerd. Wij bieden de geitenomheining aan in diverse hoogtes waardoor het compleet naar wens aan te passen is.

Meer weten over onze houten hekken?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Arfman hekwerk? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen alles vertellen over onze verschillende hekwerken en denken graag mee over de beste oplossingen voor zowel mens als dier.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×