Over Arfman | Gecertificeerd en Duurzaam Hekwerk

Henk Arfman, van origine agrariër, richtte zijn bedrijf op in 1972. Aanvankelijk specialiseerde hij zich in ruilverkavelingprojecten, maar Arfman Hekwerk groeide uit tot Nederlands grootste specialist in faunavoorzieningen toen hij erachter kwam dat voor iedere diersoort een gaassoort te koop was. Vandaag de dag bieden wij totaaloplossingen aan voor faunavraagstukken en leveren we een complete lijn faunaproducten. Door onze jarenlange ervaring denken wij mee en geven wij persoonlijk advies op maat. Daarnaast leveren en monteren we houten en stalen hekwerk langs wegen, overwegen, spoorbanen en bij mensen thuis.

Arfman Hekwerk

Kwaliteit en duurzaamheid kenmerken onze producten, die daarmee bijdragen aan de veiligheid en welzijn van mens en dier. Ons personeel is zeer professioneel en levert daardoor kwalitatief hoogwaardige montage. Arfman is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en VCA**. Ook maatschappelijke verantwoordelijkheid is voor ons een belangrijk punt van aandacht: duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Daarom staan we op stap 3 van de CO2-prestatieladder. Houten poorten en hekwerken worden geleverd en gemonteerd op basis van FSC® (FSC-C108210) en PEFC- (PEFC 30-31-412) gecertificeerd hout. Landelijke poorten worden op specificatie in onze werkplaats vervaardigd.

Privacy

Bij Arfman Hekwerk hebben wij een beleid opgesteld waarin staat hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze bijdrage aan de CO2-prestatieladder en onze certificaten? Of lijkt het u leuk bij Arfman te komen werken? Kijk voor meer informatie bij ‘Duurzaamheid‘, ‘Certificaten‘ of ‘Vacatures‘. Veelgestelde vragen aan ons zijn te vinden onder het kopje FAQ.

 

Direct contact met onze adviseur

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×