Paardenomheining met Nobifix | Wierden

In Wierden is een mooi, compleet hekwerk gerealiseerd voor paarden. De verschillende weides naast en achter het woonhuis werden voorzien van hoogwaardig hekwerk, passend bij de omgeving. Zo is natuurlijk ogend materiaal gebruikt en is het hekwerk opgetrokken uit twee houten gordingen met ronde zijden en Pantanet gaas. Daarnaast is ook een varkensverblijf gerealiseerd op het erf.

Hier leest u meer over de materiaalkeuze en details van de paardenomheining in Wierden.

Toegepaste materialen

Een paardenomheining moet duurzaam en sterk zijn en niet ieder type hout is hier geschikt voor. Er werd daarom gekozen voor de verduurzamingsmethode Nobifix. Deze houttechnologie verduurzaamt naaldhout waardoor het hekwerk jarenlang meegaat. Bovendien is Nobifix diervriendelijk, reukvrij en slijtvast. Een paardenomheining met Nobifix wordt gemaakt van naaldhout afkomstig uit FSC® gecertificeerde en duurzaam beheerde Europese bossen. Het onderhoudsarme hout is zeer geschikt voor de omheining van paardenweides en heeft een bijzonder lange levensduur die gelijkstaat aan dat van tropisch hardhout.

Veiligheid voor mens en dier

Ter aanvulling op de paardenomheining met Nobifix houtconstructie is Pantanet gaas van 120 centimeter gebruikt. Het gaas is 20 centimeter ingegraven en biedt daarmee ook bescherming aan schapen, geiten of honden die gebruikmaken van de weide. De totale hoogte van het hekwerk boven het maaiveld komt uit op 110 centimeter. Dit biedt voldoende bescherming aan zowel paarden en pony’s als andere dieren.

Poorten

Evenals de omheining zelf zijn ook de poorten gemaakt van Nobifix producten. Op de foto’s zijn verschillende voorbeelden te zien van Nobifix poorten met en zonder gaas. De poorten hebben drie liggers en zijn voorzien van verzinkt hang- en sluitwerk. Dit zorgt ervoor dat de poorten lang meegaan, weinig onderhoud behoeven en eenvoudig te hanteren zijn. Dit zorgt voor optimaal gebruiksgemak en een veilige en goed af te sluiten paardenomheining.

De poorten zijn in alle maten verkrijgbaar, zowel als enkeldraaiende poort als dubbeldraaiende poort met uitneembare tussenpaal of loop- of klappoort. Dit maakt de poorten van Arfman geschikt voor allerhande doeleinden en gemakkelijk in gebruik.

Paardenomheining van Arfman

Bent u ook op zoek naar een hoogwaardige oplossing voor uw paardenomheining? Informeer naar de mogelijkheden van een paardenomheining met Nobifix, een ander houten hekwerk of een stalen hekwerk en ontvang een offerte op maat. Met een paardenomheining van Arfman bent u verzekerd van een duurzame, veilige en hoogwaardige omheining met een hoog afwerkingsniveau. Bovendien kunt u kiezen uit diverse poorten in iedere afmeting die passen bij uw hekwerk, uw woning en de omgeving. Dit zorgt voor een rustig en mooi geheel dat tevens vertrouwen en veiligheid biedt.

Bekijk alle mogelijkheden voor een paardenomheining en bepaal de juiste uitvoering voor u. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Arfman is specialist op het gebied van paardenomheiningen en adviseert u graag over de diverse soorten hekwerken die voor dit doeleinde geschikt zijn. Laat uw paardenomheining verzorgen door Arfman en reken op kwaliteit, advies op maat en vakkundige montage. Met uitstekende service, ruim 45 jaar ervaring en hoogwaardige producten garandeert Arfman veiligheid voor mens en dier.

Direct contact met onze adviseur

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×