Stalen hekwerk

Bent u op zoek naar een hekwerk, maar is een houten hekwerk geen optie? Misschien is dan een stalen hekwerk van Arfman de oplossing voor u. We bieden bij Arfman stalen hekwerken aan voor diverse specifieke situaties. Hierbij kunt u denken aan verschillende stalen hekwerken voor kinderdagverblijven, voetbalveldjes, maar ook een stalen hekwerk langs het spoor. Bekijk al onze mogelijkheden en vind het stalen hekwerk dat bij uw wensen en eisen past.

Stalen hekwerk voor langs het spoor

Alle stalen hekwerken van Arfman die zijn gemaakt om naast het spoort te plaatsen, zijn bestemd als menskerend hekwerk. Deze voldoen aan de eisen die ProRail stelt in de richtlijnen die zij hanteren. De hoogtes van onze beschikbare stalen hekwerken voor het spoor verschillen. Op die manier heeft u de keuze uit verschillende hoogtes, die variëren van 103 centimeter tot en met 243 centimeter. We kunnen alle hekwerk gerelateerde oplossingen voor bij het spoor leveren. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om staalmaathekwerk langs baanvakken, zwart spijlenwerk op perrons, rode dubbele buisleuningen langs hellingbanen en trappen en nog veel meer. Kijk daarom zeker eens naar alle beschikbare mogelijkheden die Arfman aanbiedt.

Paneelhekwerk: perfect als speelplaats afscheiding

De perfecte en ideale oplossing voor het afbakenen van een speeltuin is door gebruik te maken van een paneelhekwerk. Daarnaast wordt dit stalen hekwerk ook vaak gebruikt als ballenvanger bij een sportveld. De hoogte van het paneelhekwerk kan enorm variëren. U kunt dit hek laten plaatsen vanaf 80 centimeter hoogte tot en met maar liefst 240 centimeter hoogte. Het is niet mogelijk om over dit hek te klimmen. Dit komt door de nauwe maaswijdte van het hek en de vlakke afwerking.

Stalen hekwerk met poort

Het stalen hekwerk is ideaal om te gebruiken als terreinafscheiding. Dit is te danken aan de robuuste en industriële uitstraling. Het stalen hekwerk met poort is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kan het bijvoorbeeld gebruikt worden als afscheiding voor een bedrijventerrein, maar ook als de omheining van een tuin. De stalen omheining is niet compleet zonder een poort. Bij Arfman bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een schuif- of draaipoort. De hoogte van het stalen hekwerk met poorten varieert van 1 meter tot 2,5 meter. De vrije doorgang kan verschillen van 1 meter tot en met 9 meter.

Meer weten over ons hekwerk staal?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het stalen hekwerk van Arfman? Of ontvangt u graag meer informatie over het hekwerk staal met poort? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Arfman weten we alles over de hekwerken uit ons assortiment. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Daarnaast helpen we u graag verder met het vinden van de juiste oplossing.

Vragen over een stalen hekwerk?

Voor vragen of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen of door een e-mail te sturen. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur, op 0548-362948. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@arfman.nl.


Veelgestelde vragen

Voor welke toepassingen kan een stalen hekwerk gebruikt worden?
Wij bieden stalen hekwerken aan voor diverse specifieke situaties. Hierbij kunt u denken aan hekwerken voor kinderdagverblijven, trapveldjes of langs het spoor.

Welke veiligheidseisen bestaan voor spoorgerelateerd hekwerk?
Onze hekwerken voldoen aan de eisen die ProRail stelt in hun richtlijnen.

Welke opties bestaan voor spoorgerelateerd hekwerk?
Alle hekwerk gerelateerde oplossingen bij het spoor zijn leverbaar, zoals: staalmathekwerk langs baanvakken, zwart spijlenhekwerk op perrons, verzinkt spijlenhekwerk rondom overwegen, rode dubbele buisleuningen langs hellingbanen en trappen, geleide hekwerk bij relaiskasten, antilooproosters ter plaatse van overwegen ter voorkoming van spoorlopers, faunavoorzieningen rondom het spoor, enkel– en dubbeldraaiende poorten volgens ProRail richtlijn.

Voor welke toepassingen wordt paneelhekwerk gebruikt?
Paneelhekwerk wordt veel toegepast als speelplaats afscheiding en als ballenvanger bij een sportveld.

Welke soorten stalen draaipoorten zijn er beschikbaar?
Als extra optie voor uw stalen hekwerk heeft u keuze uit verschillende draaipoorten. Een enkele of dubbele Europoort of een Porteus draaipoort.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×