Stalen hekwerk

Heeft u een hekwerk nodig, maar is een houten hekwerk geen optie? Wellicht is dan een stalen hekwerk van Arfman de oplossing voor u. Wij bieden stalen hekwerken aan voor diverse specifieke situaties. Hierbij kunt u denken aan hekwerken voor kinderdagverblijven, trapveldjes of langs het spoor. Bekijk onze mogelijkheden en vind het stalen hekwerk dat bij u past.

Stalen hekwerk voor langs het spoor

De stalen hekwerken van Arfman die zijn gemaakt om naast het spoor te plaatsen zijn bestemd als menskerend hekwerk en deze voldoen aan de eisen die ProRail stellen in hun richtlijnen. De hoogtes van onze stalen hekwerken voor het spoor verschillen, zo heeft u een keuze uit hoogtes variërend van 103 t/m 243 cm. Wij kunnen alle hekwerk gerelateerde oplossing voor bij het spoor leveren. U bent bij ons aan het juiste adres voor staalmathekwerk langs baanvakken, zwart spijlenhekwerk op perrons, rode dubbele buisleuningen langs hellingbanen en trappen en meer. Kijk dus eens zeker naar alle mogelijkheden die wij bieden.

Paneelhekwerk: perfect voor speelplaatsafscheiding

De ideale oplossing voor het afbakenen van een speeltuin is paneelhekwerk. Daarnaast wordt dit stalen hekwerk ook veel gebruikt als ballenvanger bij een sportveld. De hoogte van dit hekwerk kan enorm variëren, van 80cm t/m maar liefst 240cm. Dit hek is niet overklimbaar dankzij de nauwe maaswijdte van het hek en de vlakke afwerking.

Stalen poorten

Een stalen hekwerk is ideaal om te gebruiken als terreinafscheiding dankzij de robuuste en industriële uitstraling. Het is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren, zo kan het gebruikt worden als afscheiding van het bedrijventerrein en ook als een omheining van een tuin. Een stalen omheining is echter niet compleet zonder een poort. Bij Arfman ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een schuif- of draaipoort. De hoogte van onze poorten variëren van 1 meter tot 2,5 meter en de vrije doorgang kan verschillen van 1 meter tot 9 meter.

Meer weten over onze stalen hekwerk?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het stalen hekwerk van Arfman? Neem gerust contact met ons op. Wij weten alles over onze hekwerken en de mogelijkheden en wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste oplossing.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×