Welkom op de volledig vernieuwde website van Arfman Hekwerk

Onze website is vanaf vandaag volledig vernieuwd. Met de nieuwe website willen we graag de bezoeker nog beter informeren. Ten opzichte van de oude website zijn er namelijk heel veel voordelen. Zo is het een stuk makkelijker navigeren door de overzichtelijke structuur per productcategorie. Daarnaast is de website geoptimaliseerd voor de smartphone en tablet, zodat je op elk moment een bezoekje kan brengen.

Op de website staat centraal waar het allemaal om draait: de producten. De meest voorkomende van onze producten staan onderverdeeld in de oude, vertrouwde categorieën:

  • Faunatechniek: producten voor roodwild, kleinwild, zwartwild en amfibieën.
  • Houten hekwerk: producten voor de omheining van paarden, honden, schapen en geiten.
  • Stalen hekwerk: producten waarbij gebruik wordt gemaakt van staal.
  • Roosters: verschillende typen wildroosters en veeroosters.

De productpagina’s geven een zo compleet mogelijk beeld van de mogelijkheden, inclusief eventuele richtprijzen. De webshop is ook nog steeds in gebruik voor een specifiekere prijs. Via de productpagina’s kan je meteen door naar de juiste plek in de webshop (indien van toepassing).

Projecten

Omdat wij graag laten wij zien wat we zoal doen, zijn ook een aantal recente projecten uitgelicht op onze website. Deze zijn logischerwijs te vinden onder het kopje ‘projecten’. Ook hier zijn de vier verschillende categorieën terug te vinden, zodat je meteen de projecten kan zien, die voor jou relevant zijn.

Nieuwe features: Facebookkoppeling & Klanten Vertellen

Uiteraard zorgt een nieuwe website ook voor een aantal nieuwe features. Zo is bijvoorbeeld de nieuwspagina gekoppeld aan onze facebookpagina, waardoor je op één pagina meteen op de hoogte bent van al het Arfman-nieuws. Daarnaast is Klanten Vertellen nieuw. Hier kan je vinden welke ervaringen klanten met ons hebben. Dit logo is te vinden in de footer (onderaan elke pagina). Het cijfer is de gemiddelde score van alle recensies en als je hier op klikt, kan je lezen wat klanten van Arfman vinden.

We zijn benieuwd wat je als bezoeker van onze website vindt. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

Direct contact met onze adviseur

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×